Rättviks Golfakademi

Här hittar du utbudet av lektioner, kurser och träningar. Hoppas du kan hitta något som passar just dig! Välj mellan privatlektioner eller gruppträningar.

Du har även möjlighet till träning och lektioner på vintern i vår studio.

Behöver du hjälp med din utrustning, ny eller befintlig, ta kontakt med oss, vi hjälper dig med att anpassa din utrustning(Custom fitting)

Det är dags att ta kontrollen över hur bollen flyger! Min målsättning är att du ska nå din potential som golfspelare. 

Välkommen till ditt nya golfliv!

Känner du någon som vill börja spela golf? Tipsa om våra nybörjarkurser!

Tränare

Jag heter Magnus Ahlgren och står bakom och ansvarar för Rättviks Golfakademi. Jag har under 25 års tid arbetat med golfundervisning, jag har erfarenhet allt i från nybörjare till elitspelare. Jag vet att jag kan hjälpa dig med ditt golfspel! Starta säsongen med några lektioner, välj om du vill träna i grupp eller individuellt, Alla kan förbättra sig oavsett hcp!

Undrar du något? Kontakta mig!